Tuesday, 15 May 2012

Cupcakes!

chocolate strawberry

chocolate chips
Okay! here this :) chocolate cakes! hehehe . actually lame dah buat benda alahh ni ,tapi lupa nak update :) *sengih* so , harini baru kelapangan and teringat nak update pasaii cake ni . biasanyaa , kek ni saya buat makan sendiri dekat rumah , haha tapi cakes ni pun boleh buat hantaran , kalau taknak buah strawberry , nak buah yang lain pun boleh :) kami akan bubuh kat atas cakes tu :)so , kalau hangpa-hangpa semua berminat , silalah inbox di facebook kami . terima kasih :)

No comments:

Post a Comment