Tuesday, 15 May 2012

Cupcakes!

chocolate strawberry

chocolate chips
Okay! here this :) chocolate cakes! hehehe . actually lame dah buat benda alahh ni ,tapi lupa nak update :) *sengih* so , harini baru kelapangan and teringat nak update pasaii cake ni . biasanyaa , kek ni saya buat makan sendiri dekat rumah , haha tapi cakes ni pun boleh buat hantaran , kalau taknak buah strawberry , nak buah yang lain pun boleh :) kami akan bubuh kat atas cakes tu :)so , kalau hangpa-hangpa semua berminat , silalah inbox di facebook kami . terima kasih :)

Tuesday, 8 May 2012

Tart Nenas

Assalamualaikum :) lama tak update blog ni , berhabuk sudah . hee , actually tak  tahu nk update ape oh . Hmm , kay kali ni nak share Tart Nenas pulak :)





okay , Tart Nenas ni biasanya orang tempah untuk buat hantaran ataupun pada hari raya . intinya seperti yang di maklumlah , mestilah jem nenas :) untuk tempahan? sila inbox di facebook kami  . terima kasih :)

Saturday, 21 January 2012

Apam Pintal

Apam Pintal ni biasanya kami sekeluarga buat makan petang . ataupun sarapan . setakat ini , ianya berinti kan kacang . jika ada yang minta untuk ubah intinya , insyaALLAH kami cuba :) untuk tempahan? sila inbox di facebook kami . terima kasih :)

Saturday, 3 December 2011

Apam Gebu





apam gebu , amat sesuai untuk dijadikan hidangan petang , majlis perkahwinan , kenduri dan sebagainya . ianya di jual dengan nilai 50biji rm20 . kami juga menyediakan apam dengan pelbagai jenis inti seperti kelapa , kacang merah , nenas dan lain-2 lagi :)untuk tempahan? sila inbox di facebook kami . terima kasih :)